Ga Hansen sparken

Dette innlegget ble publisert 6. september 2011 og innholdet kan være utdatert.
Sune Hansen på Romanov under hingstekåringen i Herning i mars.


Det danske stutteriet Blue Hors har valgt å si opp sin sjefberider, Sune Hansen.

Oppsigelsen kommer kort tid etter de skuffende resultatene ved EM i dressur i Rotterdam. Stutteriet oppgir på sine nettsider at de har vært fornøyde med tiden med Sune, men at de sportslige resultatene ikke har levd opp til deres mål og forventninger, har Espen Møller. – Vi tror at det nå er på tide å se på andre løsninger.

Sune Hansen har jobbet ved Blue Hors siden 1. januar 2009, da han kom inn som erstatter for Andreas Helgstrand som da valgte å slutte for å starte opp sin egen virksomhet. Sune Hansen har hatt store sko å fylle etter Helgstrand, som vant individuelt sølv og bronse ved VM i 2006 i Aachen, og som også vant nasjonale mesterskap og deltok i verdenscupfinaler med blant annet Cavan, Matiné og Gredstedgaards Casmir. I tillegg var han også i OL i 2004 og 2008 med Cavan og Don Schufro.

Hansen kom til Blue Hors med lite internasjonal stevneerfaring på toppnivå og deltok på sin første CDI kun seks måneder etter han ble ansatt. Han uttaler til Eurodressage at han er svært lei seg, og at det var en enorm mulighet å ha jobbet for Blue Hors og ha ridd så mange vidunderlige hester. – Jeg har lært mye og fått så mye erfaring. Jeg er skuffet over at mine prestasjoner ikke har levd opp til deres forventninger, forteller Hansen som per dags dato ikke har noen konkrete framtidsplaner.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*