Våt seier til Swix

Dette innlegget ble publisert 27. august 2011 og innholdet kan være utdatert.

Lars Rasmussen og Swix overbeviste under det innledende 5-årsprogrammet i dag, til tross for at ekvipasjen red midt i dagens kraftigste regnskyll. 

Men lyn, torden og høljregn så ikke ut til å påvirke hverken hingsten eller den rutinerte Rasmussen. Dommerne belønnet rittet med 87 prosent og det ga en klar seier i klassen. Swix er en NV-hingst etter Sandro Hit/Depardieu som er oppdrettet av Kristin G. Andresen. Han er kåret i både Norsk og Dansk Varmblod og har i år tatt flere seire i kvalifiseringsklasser til Breedersfinalen for de 5 år gamle hestene.

Kristin Brekke og Stall-K's Santana.

Andreplassen tok Kristin Brekke på Stall-K’s Santana. Ekvipasjen oppnådde 79,6 prosent fra dommere Hedvig Hauglin og Tula Stie. Stall-K’s Santana er en hannoveranerhoppe etter Sir Savoy og eies av Stall-K v/Cathrine Andersen og Helgstrand Dressage v/Andreas Helgstrand.

Tredjeplassen ble delt mellom Stall-K’s Roomy og Romanesca som begge endte på 75,6 prosent. Stall-K’s Roomy er en hannoveranervallak etter Roosevelt/Wittinger som ris av Silje Torsvik. Romanesca er en DV-hoppe etter Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro som ris av Monica Marie Engebretsen.

Totalt kom 13 hester til start i 5-årsklassen. Av disse var seks førstegangsregistrert i Norsk Varmblod. Finalen i Norsk Breeders Trophy for 5-åringer går i morgen fra klokken 10.00.

Bildegallerier fra helgens klasser kommer. 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*