Kåring ved Stutteri-ML

Dette innlegget ble publisert 26. august 2011 og innholdet kan være utdatert.

Hingsteføllet ML Special 2B ble Dagens føll under utstillingen. Foto: Lillian Strand

Fem føll og syv hopper ble vist på tirsdagens utstilling, og hingsteføllet ML Special 2B trakk det lengste strået blant sine jevnaldrende.

Hele fire av de viste føllene var etter den Stutteri ML-eide hingsten Sir Cisco (Sancisco/Arpeggio), som er kåret i Mecklenburgforbundet, Norsk Sportsponniavl og Norsk Pintoavl, mens det femte føllet var etter Cabachon (Casall/Concerto 2), som eies av Kristin Andresen og Ib Kirk, og er kåret Dansk, Svensk og Norsk Varmblod foruten Mecklenburgforbundet.

Det julifødte hingsteføllet ML Special 2B etter Sir Cisco/Kolibri, oppdrettet og eid av Stutteri-ML, ble premiert og belønnet med tittelen Dagens beste føll med 8,5 for type, 8 for kropp og 8,5 for bevegelser.

Junifødte Grusets Tatoo (Sir Cisco/Aurelio), eid og oppdrettet av Ingeborg S. Høye, fikk 8 for type, 7,5 for kropp og 8 for bevegelser. Marsfødte Confido (Sir Cisco/ukjent morfar), eid og oppdrettet av Kjell-Arne Nilsen m. familie, fikk 8,5 for type, 8 for kropp og 8 for bevegelser. Begge disse føllene ble derav premiert under kåringen.

Hoppen Bim Ess etter Robin Z/Cicerib 456 ble utnevnt til Dagens beste hoppe, og er da sammen med fire av de andre hoppene tatt opp i hovedstamboken. Bim Ess er eid av Maren Olsen Moshølen.

De øvrige føllene hadde en god gjennomsnittlig kvalitet, med karakterer fra 7,5 og oppover.

Bim Ess ble dagens hoppe under utstillingen. Foto: Lillian Strand

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*