Astrix fortsatt på topp

Dette innlegget ble publisert 5. august 2011 og innholdet kan være utdatert.

Fjorårets gullvinner i femårsklassen, Astrix ridd av Emmelie Scholtens, tok den innledende seieren i Verden i dag.

KWPN-hingsten etter Obilisk/Olivi fikk karakterene 9,2 for trav, 9,5 for skritt, 9,2 for galopp, 8,7 for ettergift og 9,2 for generelt inntrykk. Det ga en total på 9,16 og holdt til en klar seier i 6-årsklassen. Astrix er oppdrettet av Stal Perlee.

Andreplassen gikk også til en KWPN-hingst. President’s Avanti er etter United/Farrington og endte på totalt 8,8. Hingsten som ris av Laurens van Lieren fikk 8,7 for trav, 9 for skritt, 8,7 for galopp, 8,8 for ettergift og 8,8 for generelt inntrykk. Tett bak fulgte to tyske ekvipasjer. St. Emilion, en westfalerhingst etter Sandro Hit/Ehrenwort, endte på 8,78 totalt. Hingsten ris av Dorothee Schneider. Mens Mathias Bouten og Lezard oppnådde 8,7 og tok fjerdeplassen. Lezard er en rhinlanderhingst etter Lord Loxley/Riccione.

Andreas Helgstrand tok en tidlig ledelse med Torveslettens Stamina. Dansk Varmblodshoppa fikk 9,4 for sitt trav, 7,5 for skritt, 8,7 for galopp og 8,8 for ridbarhet og generelt inntrykk. Det ga en total på 8,64, hvilket holdt til femteplassen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*