Ingen direkte kvalifiserte

Dette innlegget ble publisert 21. juli 2011 og innholdet kan være utdatert.

 

Kun én ekvipasje oppnådde mer enn 65 % da Trøndelag Hestesportsklubb arrangerte Stall-Ks 4-årscup og kvalifiseringer til Norsk Breeders Trophy i dressur.

To hester startet Stall-Ks 4-årscup under landsstevnet 6. juli. Seieren i klassen gikk til Worldlys Sønn ridd av Liv Korssjøen Liberg. Ekvipasjen oppnådde 62,375 prosent, hvilket betyr at det ikke ble kvalifisering i denne omgang. Worldlys Sønn er en NV-hingst etter Worldly/Sterntänzer. Den andre startende i klassen, Lise Irene Kosmo Sandnes på Moens Konan, endte på 56 prosent. Klassen ble dømt av Solbritt Åhman.

Seieren i 5-årsklassen gikk til Stall-K’s Leonard e. Blue Hors Leredo/Blue Hors Don Schufro ridd av June Bjørvik. Med 66,4 prosent er ekvipasjen halvveis til kvalifikasjon til breedersfinalen. For å kvalifisere seg til finalen på Linnesvollen i august må hesten ha oppnådd 67 % én gang – eller minst 65 % to ganger. De to øvrige startende i klassen, Linn Kristin Stavang på Macki S-Romaro og Marie Langåssve på HF Gadegaard’s Levido, endte på henholdsvis 62,2 prosent og 58,6 prosent. Solbritt Åhman og Signe Bjelland dømte klassen.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*