Holdt ikke

Dette innlegget ble publisert 5. juli 2011 og innholdet kan være utdatert.

Det ble ingen finale for Silje Ludvigsen og Agathe på Falsterbo Horse Show i år.

Det ble mange feil i den andre kvalifiseringen til sprangfinalene i Falsterbo Horse Show. Heller ikke i 5-årsfinalen i dressur vil det være norske flagg.

Sprang
For å komme til finalen kunne man maksimalt ha fire feil til sammen på de to omgangene. Til slutt ble det klart at 21 hester gikk videre på det resultatet. Alle de tre norske ekvipasjene var feilfrie etter første runde, men dessverre viste det seg at  dagens omgang var hakket for vanskelig. Nærmest kom Silje Ludvigsen på Irco Classic (e. Irco Mena) som pådro seg fem feilpoeng. Tony André Hansen og Clapton (e. Clinton/Triumph) fikk åtte feil, mens det ble 16 feilpoeng på Siljes andre norskfødte hest, nemlig Agathe (e. Underworld xx/Argentinus).

Dressur

JJ Rayban er kåret i bl.a. Norsk Varmblod (bildet) og har vært norskeid. Nå er han og rytter Jan Brink klare for 5-årsfinalen i Falsterbo (foto: Hesteguiden.com).

Den NV-kårede og tidligere norskeide hingsten JJ RayBan (e. Rascolino/Londonderry) oppnådde 70% og en sjetteplass med sin rytter Jan Brink i 5-årsklassen i dressur. Norskfødte og kårede Swix (e. Sandro Hit/Depardieu) endte på 30. plass av de 44 startende med et resultat på 63,704 %.  Det holdt ikke til finalen, hvor de tolv beste fra i dag vil befinne seg. Det var svært tett i toppen – for å kvalifisere seg måtte man ha et resultat på 69,012 % eller bedre.

Onsdag skal flere norske ekvipasjer i aksjon, nemlig Trude Hestengen på norskfødte Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) og Louise Almlund Løkken på Mr. Gold G (e. Milan/Lobster).

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*