God start for spranghestene

Dette innlegget ble publisert 4. juli 2011 og innholdet kan være utdatert.

Tony André Hansen og NV-kårede Clapton er feilfrie etter semifinalen i Falsterbo.

Falsterbo Horse Show er godt i gang, og det norske flagget har fått en flott start i kvalifiseringene.

I lørdagens 145-klasse kom Ole Kristoffer Meland og KWPN-vallaken V på en flott tredjeplass. Denne ekvipasjen vant både Norsk Breeders Trophy og Hallmesterskapet for 6-åringer i 2008. I 150-klassen søndag fulgte de opp med en sterk andreplass.

Sterkt av 6-åringene
I semifinalen for de 6-årige hestene var det representert to norskfødte hester, og begge ble ridd av Silje Ludvigsen. På hoppa Agathe (e. Underworld xx/Argentinus) representerte hun Norge i Unghest-VM på Zangersheide i 2010. I dag gikk ekvipasjen feilfritt i Falsterbo. Silje loset også en annen norskfødt hest feilfritt gjennom banen i Sverige. På Irco Classic (e. Irco Mena/Anart) som er oppdrettet av Mona Alfredsen ble det null feil i protokollen.

Det samme resultatet ble det på hingsten Clapton (e. Clinton/Triumph) som nå ris av Tony André Hansen. 6-åringen er oppdrettet av Geir Madsgård og Terje Bergundhaugen.

Mange avlshingster er i aksjon under Falsterbo Horse Show. Følg stevnet på arrangørens sider. Stevnet arrangeres fra 2. – 10. juli, og er et av de største i Sverige. I år har hele sju av topp ti blant sprangrytterne lagt turen til Falsterbo. Også flere norskfødte dressurhester skal i aksjon i Sverige – hold deg oppdatert på Avlshest.no.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*