2. plass i Falsterbo

Lt Gjulems Primera ble nummer to i Falsterbo Hunting 2010 og 2011 (foto: privat).

Ellen Brunes gjorde det igjen – nok en gang ble det topplassering i Falsterbo Hunting med en norskfødt hest.

Av i alt seksten ekvipasjer ble det altså 2. plass på Ellen Brunes og Lt Gjulem Primera (e. Löjtnantshjärta/Olympic Cocktail). Den ti år gamle hoppen er oppdrettet av Eva Holmsen fra Rakkestad som fortsatt eier hoppa. Dermed ble det repetisjon av fjoråret, hvor paret også inntok 2. plassen.

Hoppas far, Löjtnantshjärte (e. Leuthen/Utrillo), vant for øvrig den samme klassen både i 2005 og 2006. Også han hadde Ellen Brunes på ryggen. Som eneste hingst hadde han to avkom med i årets utgave. Norskfødte Lt Zarena (ue. Diamond) deltok. Med rytter Enar Tollig ble det fem feil og en tiendeplass på den 7-årige hoppen som er oppdrettet av Gry Dybedahl. Hesten ble solgt til Ellen Brunes i Sverige som 2-åring.

Falsterbo Hunting er krevende og består av hopping på den internasjonale banen (fem hinder med høyde 130 – 140 cm), deretter en terrengbane på 1,5 km med 19 hinder, og avslutningsvis fem naturhinder inne på den internasjonale sprangbanen.

1 Comment on 2. plass i Falsterbo

  1. Gratulerer til Ellen Brunes og Eva Holmsen med 2.plass enda en gang i den krevende Huntingen i Falsterbo! Det var fantastisk morro å følge dem på Eurosport i går kveld, og ikke minst hvor god omtale Ellen fortjent fikk for sin ridning!

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Lt Gjulems Primera gjorde det igjen! Nr.2 i årets Falsterbo Hunting som i fjor! | Bråten Gård

Legg inn en kommentar