Kvalifiseringer på Vestlandet

Lord III, her under rytter Jonas Elvebakk under hingstekåringen tidligere i år.

7. og 8. mai ble det gjennomført kvalifikasjonsklasser til Breeders og Stall-Ks 4-årscup hos Sandnes og Jæren Rideklubb.

I 4-årskvalifiseringen var det Solbakkens Commander som tok seieren under rytter Paivi Pihlgren. Solbakkens Commander er etter Aurelio og den norske elitehoppen Nicita (e. Chirac). Ekvipasjen fikk 83,4 prosent av dommere Anne Grundvig og Rita Pedersen.

Direkte kvalifikasjon ble det også på Top Hedegaard ridd av Ingvild Kristine Wathne Røst og Sandagergård’s Bellis ridd av Kari Lise Vik. De oppnådde henholdsvis 79,6 prosent og 70,6 prosent.

Blant de eldre hestene var det kun en ekvipasje som stilte til start. 5 år gamle Lord III gjennomførte lørdag det innledende programmet hvor det ble en prosent på 78,6. Norsk Varmblods-hingsten etter Stutteri Jestis Larno/Burggraf/Pericles xx ris av Siri Lerstøl og er oppdrettet av Merete Rød.

 

 

 

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar