Klar for Bundeschampionatet

(Foto: Foto: Happy-Hippo-Fotos)

Inger Bugge og Sir Cisco har fått maksimal uttelling av treningsoppholdet i Tyskland.

(Foto: Foto: Happy-Hippo-Fotos)

Inger Bugge og den 5-årige hingsten dro til Andreas Dibowski i Tyskland for å trene i fem uker og samtidig forsøke å få med seg noen kvalifiseringer til Bundeschampionatet. Ekvipasjen klarte å starte fem stevner på fem uker, og kvalifiserte seg på alle sammen. Ikke nok med det, hingsten oppnådde også to førsteplasser og to andreplasser i unghestklassene.

For å bli kvalifisert til Bundeschampionatet i feltritt må en femåring ha to starter i KL A (unghestklasse) til over 8,0 poeng, én start i KL L til over 7,0 (unghestklasse). Dette er klassen som seksåringene må ha to kvalifiseringer i, og i tillegg må man ha et plassering i et ordinært stevne hvor alle tre grenene er med. I unghestklassene blir hestene gitt karakterer på teknikk og kapasitet som feltrittshest. Disse klassene foregår kun i terrenget.

– I samråd med trener i Tyskland og Inger har vi kommet fram til at Sir Cisco skal ha godt med hvile. Han har gjort masse og med flotte resultater, forteller eier Lillan Strand. – Nå er han tilbake på Bråten Gård, hvor han vil bli tilbudt til et begrenset antall hopper for sesongen 2011, sier Lillan Strand. Sesongen til Sir Cisco vil være fra mai og fram til 20. juli.

Hun eier hingsten sammen med mannen Cato Strand, og for første gang skal de nå til Bundeschampionatet. – Vi har aldri vært der før, og det blir utrolig morsomt å være der med egen hest, forteller den glade hesteeieren.

Med dette resultatet er også Sir Cisco godkjent på livstid for varmblodsstamboken i Mecklenburg. I tillegg er han også kåret i Norsk Pinto, Pintostamboken i Mecklenburg, Norsk Sportsponniavl og avlsgodkjent for Barock Pinto.

Resultater
13, april Klasse A – 1. plass av 75 ekvipasjer  – 8,9
23. april Klasse L – 2. plass av 10 ekvipasjer – 8,3
24. april Klasse A – 2. plass av 30 ekvipasjer – 8,3
1. mai Klasse A ordinær konkurranse – 10. plass av 45 ekvipasjer
12. mai Klasse A – 1. plass av 20 ekvipasjer – 8,6

 


 

4 Trackbacks & Pingbacks

  1. Pintohingsten Sir Cisco er kvalifisert til Bundeschampionatet 2011 og klar for avlsboksen | RR Reierstad Ridehest
  2. Pintohingsten Sir Cisco nr. 6 i Bundeschampionatet 2011  | RR Reierstad Ridehest
  3. Pintohingsten Sir Cisco kåret i Norsk Varmblod | RR Reierstad Ridehest
  4. Pintohingsten Sir Cisco/Inger Bugge seier i 1 m feltritt | RR Reierstad Ridehest

Legg inn en kommentar