Ingen 4-årscup på Tanum

Faunus ridd av Mette Ono Njøten tok andreplassen i Stall-Ks 4-årscup i 2010.

Det er besluttet at Tanum Rideklubb ikke kommer til å arrangere Stall-Ks 4-årscup under stevnet 11. – 13 juni.

Kvalifiseringene til Stall-Ks 4-årscup 2011 er godt i gang, og flere ekvipasjer er allerede klare for finalen. Imidlertid blir det ingen mulighet for å kvalifisere seg på Tanum, slik det opprinnelig var planlagt. Ifølge statutter og oversikt fra NRYF skulle både Hedemarken og Tanum Rideklubb arrangere kvalifisering for 4-åringene samme helg, nemlig 11. – 13 juni.

Nå oppfordres i stedet deltakere til å dra til Hedemarken Rideklubb. – Det stemmer at det ikke blir noen 4-årscup på Tanum, det ble avgjort at de heller skulle gå på Hedemarken alle sammen, opplyser Wenche K. Alm fra Tanum Rideklubb.

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar