I rødt, hvitt og blått

Silje Ludvigsen og Agathe vant unghestfinalen.

Med første- og tredjeplass i finalen for unghestene kunne det nesten ikke endt bedre for de norskfødte.

Mange av unghestene var preget av at det har vært tre lange helger tidlig i sesongen. Noen hester stoppet seg ut og flere av rytterne valgte å trekke seg underveis.

Hestene som gikk feilfritt overbevist imidlertid, og ekstra gledelig var det at det ble to norskfødte blant de tre første. Hoppa Agathe (e. Underworld xx/Argentinus) ridd av Silje Ludvigsen har fått mange plasseringer under hele touren. Den seksårige hoppen er oppdrettet av Dag Ingebrigtsen. Ekvipasjen avsluttet med en forrykende omhopping som sikret dem seieren foran Nina Braaten og den femårige Blue Captain. På tredjeplass endte den seksårige hoppen Engas Diva, ridd av Marianne Hansen. Engas Diva er e. Cajus/Goldmaster og oppdrettet av Stutteri Enga ved Kady Besseberg.

Marianne Hansen og Engas Diva tok tredjeplassen.

I 120 cm ble det plassering til Michelle Perryman på hoppen Scarlet (Fortus Hästak/Gulliver), mens Emil Flam og RR Lord of Rings (e. Lord Caletto/Royal Z II) tok en fin tredjeplass i 130 cm.

I stevneste største klasse, 150 cm Grand Prix, gjorde førsteårssenior Ida Johansen og Lady Catalina en strålende figur. Klassen hadde 32 startende, og kun tre stykker gikk feilfritt. Mange ekvipasjer valgte å trekke seg, og banemannskapet hadde nok å gjøre med å plukke opp bommer som falt. Johansen loset den norskoppdrettede hoppen gjennom med kun fire feil og fikk en 10. plass. Hoppen er etter Ladiesdream med Centauer Z som morfar, og er oppdrettet av Stall CC i Spikkestad, som også eide hoppens far. KWPN-hingsten ble kåret i Norsk Varmblod  i 2003, og har 29 registrerte avkom.

Avlshest.no ønsker å gratulere oppdrettere, ryttere og eiere med gode resultater under Drammen Spring Tour 2011.

Førsteårssenior Ida Johansen leverte en imponerende runde på norskfødte Lady Catalina i en klasse hvor utfordringene stod i kø.

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. RR Lord of Rings plassert internasjonalt | RR Reierstad Ridehest

Legg inn en kommentar