A Lot of Daiqiri best

Wenche Pedersen Mannsåker og A Lot of Daiqiri under kvalifiseringen på Ellingsrud tidligere i måneden.

A lot of Daiqiri ridd av Wenche Mannsåker Pedersen tok seieren i 4-års kvalifiseringen på Nes i helgen.

Dommere Janne Syversen og Gunn Skovholt ga svensk varmblodshoppa 73,75 prosent, hvilket holdt til seier i klassen med 6 startende. Andreplassen tok Hardsyssel Gazelle ridd av Nora Øvstedal Knudsen med 72,5 prosent.

JJ Riccolino, som vant kvalifiseringen til Stall-Ks 4-årscup på Ellingsrud tidligere i måneden endte på en delt tredjeplass med JJ Diez Colibri med 71,875 prosent. JJ Riccolino er en norsk varmblodsvallak etter Riccione/Davignon og ble ridd av Emma Jacobsen, mens JJ Diez Colibri er etter Blue Hors Don Romantic/Caprimond og ris av Lucinda Marie Groth. Begge hestene er oppdrettet av JJ Horses.

 

Be the first to comment

Legg inn en kommentar