To 1. premier til Tobajo

Dette innlegget ble publisert 11. april 2011 og innholdet kan være utdatert.
4 år gamle Masserette er etter Massimo/Gracio.

Norsk Varmblods region 2 arrangerte hoppeutstilling på Ekeberg i helgen.

Søndag arrangerte Norsk Varmblods region 2 hoppeutstilling på EKT Rideskole i Oslo. Åtte hopper ble bedømt, hvorpå to oppnådde 1. premie, fire 2. premie, mens en hoppe stilte kun for typegodkjenning.

Utstillingens beste hoppe totalt sett ble Tormod Bakke Johnsen 4 år gamle KWPN-hoppe Masserette. Hoppa etter Massimo/Gracio/Akteur fikk 1. premie med en eksteriørindeks på 8, gangartsindeks på 8,1 og sprangindeks på 8,2. Under sprangprøven fikk hun karakterene 8 for teknikk, 8,5 for kapasitet, 7,5 for galopp og 8,5 for ridbarhet/presentasjon.

Tobajo Blue Imina

Tormod Bakke Johnsen som står bak Tobajo Sporthorses stilte også sin egenoppdrettede hoppe Tobajo Blue Imina. Den åtte år gamle norsk varmblodshoppen fikk en eksteriørindeks på 8,5 og sprangindeks på 8,2. Hun fikk karakterene 8 for teknikk, 8 for kapasitet, 8 for galopp og 8,5 for ridbarhet/prestasjon. Tobajo Blue Imina er en norsk varmblodshoppe etter Blue Talk xx/Pik Triumph/Alpen Furst og har samme mor som den NV-kårede hingsten Tobajo Picez. Hun har hatt tre avkom, Tobajo Spendau Ballet etter Spender (f. 2007), Tobajo La Coste etter Alligator Fontaine (f. 2009) og Tobajo Cortina etter Cornet Obolensky (f. 2010).

Dommerne plukket seg også ut fire 2. premiehopper, hvorav tre var dressurbetonte og en sprangbetont.

Athena V e. Wilawander xx/Sao Paulo

Dressurbetonte Carmen Cita er en fem år gammel hoppe etter Starlight/Paridor/Arkedin som er oppdrettet av Jørgen Lia. Hun fikk en eksteriørindeks på 7,5, gangartsindeks på 5,8 og sprangindeks på 8. Athena V er en hannoveranerhoppe etter Wilawander xx/Sao Paulo/Salut som eies av Katrine F. Gaarder. Den 9 år gamle hoppa fikk en eksteriørindeks på 8 og gangartsindeks på 7,5. Mens Lønnås Rohnda, som er etter Blue Hors Romanov/Bellini/Maraton, fikk en eksteriørindeks på 8, gangartsindeks på 7,1 og sprangindeks på 7,6. Hoppa er oppdrettet av Cecilia Wallin og Jørgen Andresen. Cecilia Wallin var for anledningen dommer etter at den opprinnelige dommeren meldte frafall. Hun trådde dermed ut mens hennes hest ble bedømt og Cecilie Kilde dømte alene.

Carmen Cita etter Starlight/Paridor/Arkedin.

På sprangsiden gikk 2. premien til KWPN-hoppa Palma.Den 14 år gamle Palma er etter Holland/Kaiserstern xx/Zilverster og eies av Bente Tveita. Hun fikk en eksteriørindeks på 7 og en sprangindeks på 7,8.

En hoppe stilte også til typegodkjenning. Action-Delight Z er etter Action Hero/Corisco og eies av Per Ove Siggerud. Hun fikk en eksteriørindeks på 7 og sprangindeks på 8,4, etter å ha fått blant annet et 9-tall for kapasitet.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*