Automatisk registrering

Dette innlegget ble publisert 17. april 2011 og innholdet kan være utdatert.

Vinner av NBT for 6-åringer i sprang 2010, avlshingsten Cabachon og rytter Stein Endresen.

Fra og med 2011-årgangen vil innmelding til Norsk Breeders Trophy være automatisk.

Som tidligere skrevet vil Norsk Breeders Trophy fra og med årgangen 2011 kun være for hester som er førstegangsregistrert i Norsk Varmblod. Tanken bak dette er å bruke NBT som et avlsstimulerende virkemiddel for å få de norske hestene frem i lyset i større grad. Målsettingen er også at NV-hestene skal få best uttelling i unghestklassene slik at det blir mer lønnsomt for oppdretter og mer attraktivt for ryttere å satse på norske hester.

Norsk Varmblod melder nå at innmeldingen til NBT fra nå vil være en fast rutine ved registrering. Om man ikke aktivt velger dette vekk, vil føllet bli registrert i NBT. Norsk Varmblod skriver på sine nettsider at innføring av denne rutinen vil sikre antall innmeldte hester, gi større bevissthet rundt NBT og være en help til oppdretter til å huske på innmeldingen til en lav avgift.

Det opplyses om at man vil se på en ekstra premiering for hester som allerede er i systemet etter gammel modell. Det er også innført bonuspenger for eier og oppdretter av NV-hester i andre unghesterklasser i sprang og dressur for 4- og 7-årshester som inngår i finalearrangementet til NBT.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*