Stakkato Dream best

Dette innlegget ble publisert 11. mars 2011 og innholdet kan være utdatert.

Stakkato Dream imponerte i dag.

– Jeg har ikke andre muligheter enn å gi den 9,2.

Flere hester fikk se 9-tallet under dagens L-klasse. Stakkato Dream (e. Stakkato Gold/Drosselklang II) og Tailormade Confidence (e. Cor D’Alme/Grannus) kom over den magiske grensen og tok dermed de to første plassene i klassen.

Om Stakkato Dream, sa dommer Bo Kristoffersen følgende: – Her ser vi en 5-årshest som er utstyrt med en fantastisk galopp. Den har rommelighet, men samtidig er galoppen regulerbar. En hest som har all kapasitet i verden. Den hopper med en fantastisk bakbeinsteknikk, den avvikler spranget fantastisk bak. En hest som er utrolig velredet og som er på plass hele veien rundt. Jeg har ikke andre muligheter enn å gi den 9,2.

Tailormade Conficende er eid av Tailormade Horses, som er eid av norske Stiansen Eiendom.

Tailormade Confidence stod for øvrig hos norske JJ Horses i sesongen 2009. Om ham, som fikk karakteren 9, hadde dommeren følgende å si: – Det er en hest med fantastisk galopp, den er utrolig sterk i galoppen. Hesten er forsiktig og har stor kapasitet. Teknikkmessig kunne man ønske at den brukte ryggen litt mer iblant, men det er ikke noe problem fordi den gjør seg ferdig hele veien. Ridemessig er det ok, den går litt høyt med hodet iblant.

Diamant de Revel (e. Diamant de Semilly/Quidam de Revel) fulgte så på tredjeplass med karakteren 8.9. Den ble betegnet som en deilig og velridd hingst, som er smidig å se på. Den har en god galopp, et godt avsprang og avvikler spranget godt. Den lytter utrolig godt på rytteren.

Norskeide Clapton, som er kåret i Norsk Varmblod, hadde en litt mer ujevn fremvisning i dag og ble belønnet med 8.3. – De to fant ikke helt rytmen like godt som i går, sa Kristoffersen. – Det er en hest som hopper med stor kapasitet og forsiktighet, og med en fantastisk bakbeinsteknikk.

Clapton er oppdrettet og eies av norske Geir Madsgård.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*