Spranghingstene har vært i aksjon

Dette innlegget ble publisert 11. mars 2011 og innholdet kan være utdatert.

Kat. nr. 8 Chandler e. Casall/Carolus I/Liostro viste seg svært godt i løshoppingen i Herning fredag.

22 spranghingster av sprangbetont avstamning har vist seg frem under hingstekåringens andre dag.

Kolleksjonen i år er ikke av den største, men det var flere høydepunkter blant de yngste spranghingstene. Kat. nr. 22, Capone e. Carano/Casir Ask/Lagano, er for øvrig 5 år og viser seg frem i unghestchampionatet og ble dermed ikke løshoppet.

Det er gjort enkelte forandringer med selve løshoppingsarrangementet i år for å skape mer ro og harmoni for hingstene.  I år fikk hestene varme opp før de kom inn i arenaen, og de gikk rett på oppgaven med å hoppe hinderne.

Kat. nr. 3, Cavall Ask e. Calido I/C-Indoctro/Rolando, var en av hingstene som viste seg godt frem. Han har en god galopp, god teknikk og et godt avsprang. Også kat. nr. 5, Caballino e. Carinjo/Barinello/Ahorn Z overbeviste i sin løshopping. Carmargue-sønnen Count on me (ue. Cape Town S/Linaro), med katalognummer 6, fikk publikums applaus etter å ha levert noen svært gode hopp til sist i sin gjennomføring.

kat. nr. 21 Quiet Please e. Quite Easy/Calido I/Lagano viste stor kapasitet.

Kat. nr. 8, Chandler (e. Casall/Carolus I/Liostro) leverte en meget god søknad til kåringskommisjonen. Med sin elastiske hopping og store kapasitet fikk hingsten mye applaus. Fem sønner etter Heartbeat ble vist i dag. To av dem gjorde en flott figur, nemlig kat. nr. 17 Handsome LN (e. Heartbeat/Voltaire/Allegro) og kat. nr. 19 Mønsteds Hardcore e. Heartbeat/Come Fast xx/Ladykiller xx. Den kanskje mest spektakulære oppvisningen over løshoppingsbanen i dag kom imidlertid fra kat. nr. 21, Quiet Please e. Quite Easy/Calido I/Lagano som viste stor kapasitet selv om han ikke var like kvikk i avspranget som man kunne ønske.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*