– Sjarmerende araberhingst

Dette innlegget ble publisert 14. mars 2011 og innholdet kan være utdatert.

Fløyhingst i foredlerholdet, Zonyz ox.

En liten, kullsort araber ble utnevnt til fløyhingst sammen med de eldre hingstene.

Fløy blant de eldre dressurhingstene, Johnson e. Jazz/Flemmingh.

Fullblodsaraberen Zonyx ox e. Enzo ox/Cg Balih El Jamaal ox har sjarmert både publikum og dommere, og jubelen var stor da kåringskommisjonen utnevnte ham til fløyhingst i foredlerholdet. Grunnet størrelsen har også dommerne gjort et unntak for hingsten, som egentlig er 1 cm for lav i henhold til reglementet.- Han er en særdeles flott araberhingst, sa dommerne.

Blant de eldre, dressurbetonte hingstene var Jazz-sønnen Johnsen (ue. Flemmingh) i en klasse for seg. Hingsten har gjort et svært godt inntrykk i KWPN, blant annet er han far til en materialprøvevinner, forklarte Karina Christansen. – Han er en storrammet, betydelig hingst med en særdeles god bevegelse i trav og galopp med god albuefrihet.

Blant spranghingstene var det 5-årige Toulouse e. Toulon/Padarco som ble satt fremst. – Han er prototypen på framtidens spranghestmodell og har internasjonalt potensial i sporten. Han har en overlinje full av gummi og hopper med stor kapasitet og smidighet, og er ekstremt forsiktig, forklarte Christiansen.

Toulouse e. Toulon/Padarco.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*