Flere hingstekandidater

Dette innlegget ble publisert 3. februar 2011 og innholdet kan være utdatert.

Her finner du informasjon om resten av årets hingstekandidater.

Noen av årets påmeldte hingster manglet noe dokumentasjon da den første hingstesaken ble lagt ut for noen uker siden.

Norsk Varmblod har nå oppdatert sin liste med informasjon om de øvrige hingstene, med unntak av Doncan e. UNO Don Diego/De Niro. Årets hingstekåring avvikles på Brunstad Conference Centre i Vestfold fra 21. -25. februar.

Cash

Tre år gammel dansk varmblodshingst etter Crelido/Baldini II/Graf Grannus. Cash er oppdrettet  av Tommy Handgård og eies nå av Kristin G. Andresen.

Faren Crelido er utnevnt til elitehingst i Dansk Varmblod og går aktivt i sporten med Stein Endresen.

Thorsøs d’Ycem

3 år gammel dansk varmblodshingst etter Blue Hors Dicardo/Mon Ami x/Grandis. Han er oppdrettet av Lise og Gustav Thorsø Mohr som også eier og stiller hingsten.

Faren Dicardo er etter Blue Hors Don Romantic med Lauries Crusador xx på morssiden. Moren Mon Amour x er også mor til Thorsøs Ludwig som er kåret i NV og Thorsøs Ravel som ble kåret i Dansk Varmblod i 2001, men virket aldri i avlen.

Clearo

3 år gammel holsteinerhingst etter Clearway/Landjunker II/Carneval. Clearo ble kjøpt på auksjon i Tyskland av Turid Hammer og Per Martens som står bak Stutteri Ekra Gård.

Faren Clearway har seks kårede sønner, blant annet Clarimo som ligger som nummer tre blant de 1 % beste hingstene på sprangsiden i Tyskland. Clearway har også konkurrert på Grand Prix internasjonalt nivå med rytter Lars Bak Andersen.

Amico Mio

Ti år gammel hannoveranerhingst etter Stakkato/Graf Grannus/Milan. Oppdretter er Andrea og Norbert Wulf og eier Company Tommaso S.R.L v/ Andrea Guido Condi. Amico Mio ris av Roberto Cristofoletti som holder til i Sverige og har startet på elitenivå både i Sverige og internasjonalt.

Faren Stakkato topper den tyske listen over de topp 1 % beste spranghingstene i Tyskland og har svært mange avkom som konkurrerer på internasjonalt nivå.

Drammen HH Z

Seks år gammel higst etter Diamant de Semily/Calvados/Darco. Drammen HH er en Zangersheidehingst oppdrettet i Belgia av Win Housen. Han ble importert til Norge i januar i år av eier og rytter Christian Anfinnsen Øyen. Hingsten har gått 1.10-klasser i Belgia som femåring.

Faren Diamant de Semilly er en Selle Francais-hingst som har markert seg både i sport og avl. Han har blant annet en gullmedalje fra VM (lag) for Frankrike og flere kårede sønner.

Acolino

Acolino er en ni år gammel holsteinerhingst etter Acorado I/Latus II/Caletto. Han er oppdrettet av Wilken Boe ogble kåret i Holstein i 2004.

  • Ny hest til Endresen

Hingsten eies nå av Kristin G. Andresen, Stein Endresen og Ib Kirk og ble kjøpt inn som en potensiell OL-hest for Stein Endresen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*