JJ RayBan solgt til Sverige

Dette innlegget ble publisert 23. desember 2010 og innholdet kan være utdatert.

JJ Horses har solgt JJ RayBan til en svensk investor. Den 4 år gamle hingsten etter Rascalino forblir hos Jan Brink.

– JJ RayBan er nå gått over i svensk eie, etter at JJ Horses har inngått en handelsavtale med bolaget Patrik Hannell Holding AB i Falkenberg /Sverige.  JJ RayBan blir fortsatt værende på Tullstorp for sport og avl, der hingsten fortsatt skal utdannes av Jan Brink. Med dette opplegget vil JJ RayBan få optimale muligheter til en fremgangsrik sportskarriere.  JJ Horses har fortsatt spermatilgang til hingsten, og  JJ RayBan vil også i fremtiden være tilgjengelig for norske oppdrettere via sædimport, skriver JJ Horse i en pressemelding i dag.

– JJ RayBan ble innkjøpt fra Tyskland i 2008.  Den da 2 årige hingsten var nykåret premiehingst fra Hannoveraner Verband.  Hingsten er siden kåret i Dansk Varmblod, Norsk Varmblod og Svensk Varmblod. I sistnevnte forbund ble JJ RayBan  bruksprøvevinner ved kåringen i 2010.

Populær
JJ RayBan har totalt hatt 70 bedekninger i Skandinavia i år. 25 av disse var norske hopper. I  2009 fikk hingsten 34 hopper i Norge.

– JJ RayBans første føllårgang i år viste hingstens sterke gjennomslagskraft med hensyn på type og funksjon, og vi har store fremtidsforhåpninger til avkommene, skriver JJ Horses.

Under årets Føllfestival arrangert av JJ Horses var det en JJ RayBan-datter som tok seieren blant dressurføllene. Roxanne etter JJ RayBan/Depardieu ble beskrevet av dommere Poul Graugaard og Ole From Christensen som et høystilt, edelt og uttrykksfullt føll av fremragende type.

Hoppeføllet Roxanne etter JJ RayBan/Depardieu.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*