Royal Olymp blir i Norge

Royal Olymp (foto: Hilde Haugsrud)

Stutteri ML og Bråten Gård fortsetter samarbeidet i 2011.

På sine nettsider skriver Stutteri ML ved Lillian Strand og Bråten Gård ved Nina Karstensen at de ønsker å fortsette samarbeidet i neste bedekningssesong. Etter nærmere overveielser har Stutteri ML tatt en avgjørelse om at Royal Olymp (e. Rohdiamant – Florestan I) blir i Norge også i 2011. Opprinnelig plan var at hingsten skulle stå i Finland neste sesong.

Royal Olymp er kåret i flere europeiske avlsforbund: Mecklenburg, Oldenburg (premiehingst), Brandenburg-Anhalt, Sachsen-Thüringen, Rheinland, Westfalen, de sydtyske forbund, Finland og Norsk Varmblod. Hingsten har egenprestasjoner på Intermediaire-nivå i sporten og har 5 kårede sønner i Tyskland, samt avkom på internasjonalt dressur-nivå.

Royal Olymp toppet bedekningsstatistikken for 2010 med 35 bedekninger.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar