Nesten for Tribiani

Dette innlegget ble publisert 21. oktober 2010 og innholdet kan være utdatert.

Tribiani (foto: Grethe Nordby).

Norskfødte Tribiani var svært nær deltakelse i finalen for DRF Unghestchampionat i Odense.

Under kvalifiseringen for 6-åringene tirsdag 19. oktober var det åtte ekvipasjer som kvalifiserte seg direkte til fredagens finale. Maria Anita Andersen og den norskfødte vallaken Tribiani (e. Solos Landtinus/Michellino) kom på en niendeplass av 22 deltakere med 7,78. Dermed ble de den første ekvipasjen som ikke kom til finalen.

Onsdag var det klart for trøstefinaler, hvor de to beste kvalifiserer seg til finalen. Her fikk ikke Tribiani vist seg fra sin beste side, og endte på en litt skuffende delt 10. plass med karakterene 7,44.

Tribiani ble beste gangartshest og beste spranghest i Norsk Varmblod i 2007. Moren Mille Møgelvang er kåret RDH i Dansk Varmblod og 1. premiert i Norsk Varmblod. Hun ble også utnevnt til elitehoppe i Norsk Varmblod under årets Eliteskue i august. Tribiani er hennes første avkom. Tribiani er oppdrettet av Anne Solberg og eies nå av Blue Hors.

Ikke overraskende var det VM-gullvinner Uno Donna Uniqe (e. BH Don Schufro/Falkland) som vant kvalifiseringsklassen med rytter Andreas Helgstrand. Dommerne ga henne 10 for trav, 9,4 i skritt, 8,6 i galopp og 9,5 for ridbarhet og kapasitet som ga en total på 9,4.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*