Tett i toppen

Dette innlegget ble publisert 29. august 2010 og innholdet kan være utdatert.

Zorano H (e. Carano/G Ramiro Z) og Hege Nilsen.

Det ble en danskregistrert vinner av FERDs 4-årschampionat, med en norskfødt hakk i hæl.

Fredag gikk ekvipasjene en innledende avdeling hvor bedømmelsen var Clear Round. Lørdag skulle hestene bedømmes i kapasitet, ridbarhet og teknikk av Eirik Berentsen. Feilpoeng ga trekk i totalsummen, så her lønte det seg å ri feilfritt. Hege Nilsen loset den danske hingsten Zorano H (e. Carano/G Ramiro Z) gjennom banen og fikk se klassens eneste 9-tall, som hesten fikk for kapasitet. Med 7,5 i ridbarhet og 8,5 i teknikk endte den med 8,3 og var vinner av FERDs 4-årschampionat 2010.

Denne hingsten vant også kvalifiseringen til Stall-Ks 4-årscup i mai i år. Da ble den ridd av Linda Gregersen og fikk 75,750%. Den startet også Tailormades 3-årschampionat på Tune i oktober i fjor, hvor den ble nummer fem med en sprangindeks på 7,5.

På plass nummer to kom Pontus Ståhl og Tobajo Pik Performance (e. Tobajo Picez/Lonely Boy) som fikk 8 i kapasitet, 8,5 i ridbarhet og 8 i teknikk. Dette ga et snitt på 8,2. Mecklenburg-vallaken HF Classius Clay (e. Cypriano), ridd av Trude Nesset, tok beslag på bronseplassen med tre 8-tall.

Klassen hadde til sammen 19 startende, hvor 17 gikk feilfritt og to ble eliminert. Åtte av de startende er førstegangsregistrert i Norsk Varmblod.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*