DV-hoppe tok 4-årsseieren

Dette innlegget ble publisert 30. august 2010 og innholdet kan være utdatert.

Lerona Atterup og Pernille Sigsgaard tok seieren i Stall-Ks 4-årscup 2010.

Dansk Varmblodshoppa etter den suksessrike kombinasjonen Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro fikk totalt 87,125 prosent. Dommerne ga karakterene 9 for skritt, 8,5 for trav, 8,7 for galopp, 8,6 for ridbarhet og 8,7 for kapasitet. Dommerne berømmet det gode jordvinnende travet, men bemerket at galoppen for dagen var litt på fremparten.

Lerona Atterup vant fredagens kvalifiseringsklasse på Linnesvollen, da med 90,75 prosent. Pernille Sigsgaard har tidligere jobbet på Katrinelund i Danmark, og jobber nå hos Stein Endresen i Sandefjord.

Like bak med en total på 85,75 prosent kom Faunus, en trakehnervallak etter Figaro R/Chirlon, ridd av Mette Ono Njøten. Faunus fikk karakterene 9 for skritt, 8 for trav, 8,2 for galopp, 9 for ridbarhet og 9,2 for kapasitet.

Faunus ridd av Mette Ono Njøten tok andreplassen.
Norskkårede Swix ble beste norskfødte og nummer tre i klassen.

Tredjeplassen tok den norsk- og danskkårede hingsten Swix med 85,5 prosent. Swix er en norsk varmblodshingst etter Sandro Hit/Depardieu og er oppdrettet av Kristin Andresen. Dommerne ga 8,2 for skritt, 8 for trav, 9 for galopp 9 for ridbarhet og 9 for kapasitet.

Danske Nikolai Kowalski ble nummer fire på dansk varmblodshoppa Romanesca også hun etter Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro. Hun fikk karakterene 7,5 for skritt, 8,2 for trav, 9 for galopp, 8,5 for ridbarhet og 9 for kapasitet, hvilket ga en totalprosent på 83,625.

Nikolai Kowalski og Romanesca e. Blue Hors Romanov/Blue Hors Don Schufro.

Siste plasserte i klassen ble Ragtime og Christina Fossum Jaiteh med 81,875 prosent. Ragtime er en norsk varmblodsvallak etter Blue Hors Romanov/Rambo og han fikk karakterene 8 – 8,7 – 7,8 – 8,5 – 8.

Kåret hingst
Det var også en annen kåret hingst med i klassen. Sir Cisco, en mecklenburghingst kåret for både norsk ponni- og pintoavl som eies av Stutteri-ML.

Sir Cisco etter Sansisco/Arpeggio endte på totalt 68 prosent etter å ha fått karakterene 6,5 – 8,5 – 8 – 6,8 – 7.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*