Gull til norskfødt hest

Dette innlegget ble publisert 4. juli 2010 og innholdet kan være utdatert.

Nanna og JJ Rocco under Nordisk på Linnesvollen (foto: privat).

Danske Nanna Merald tok gull i Nordisk Mesterskap med NV-hingsten JJ Rocco.

Med et resultat på 73,250 prosent tok førsteårsjunioren Nanna Merald førsteplassen i Nordisk Mesterskap i dressur med den kårede hingsten JJ Rocco (e. Riccione/Donnerhall) som er oppdrettet i Norge av eierne JJ Horses ved Ole-Jørgen Jørgentvedt og Ole-Marius Johnsen. 9-åringen ble kåret i Norsk Varmblod i 2005 og 2006. Han er ikke tilgjengelig for avl i 2010 fordi han prioriteres i sporten. Hingsten vil ifølge JJhorses.no stilles for tredjegangsvisning i Norsk Varmblod 2011.

– Dette er veldig morsomt. Hesten var god og rytteren var god. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Nanna, og dette er henes første år som junior. Nå er det bare å håpe at hest og rytter holder seg friske, uttaler Ole-Marius til hestesport.no.

Sølvet gikk til Sverige, mens bronsen ble dansk. Beste norske rytter ble Julia Victoria Gerhardsen og Toxic van Riethoven på en femteplass med 70,150 prosent.

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*