Kvalifisering i Vestfold

Dette innlegget ble publisert 8. juli 2010 og innholdet kan være utdatert.

Sir Cisco vant kvalifiseringen til Stall-Ks 4-årscup i Vestfold.

7. og 8. juli var det mulig å kvalifisere seg til Stall-Ks 4-årscup og NBT i dressur på Stall Gøtesen.

Jarlsberg Rideklubb stod som arrangører av landsstevnet, og dommere begge dager var  Sally Merrison og Helen Webber.

Stall-Ks 4-årscup
Fire 4-åringer stilte til start i Stall-Ks 4-årscup, og alle fire kvalifiserte seg til finalen på Linnesvollen. Vant gjorde Inger Cathrine Bugge på pintohingsten Sir Cisco (ex. San Diego M) e. Sancisco/Arpeggio som fikk 80 prosent av dommerne. Denne hingsten er kåret i Mecklenburg-forbundet i Tyskland, Norsk Pinto og Norsk Sportsponni. Hittil i år har hingsten betjent 22 hopper, ifølge Bråten Gård.

Nummer to ble Øivind Instefjord Ødemotland på JJ Romania (e. BH Romanov/Campari M) med 77,125 %. Hanne Haarberg på Cisco (e. Chess/Swift) tok tredjeplassen med 71,375 %, mens Ronja Dahlseng på Menelaos H (Robin Z/Castle Sweep xx) også klarte kvalifiseringskravet med et resultat på 69,125 %.

5-åringer
I FEIs innledende program var det Rubicell (e. Rubicell/Wolkentanz II), ridd av Trine A. Gatto, som tok seieren med 75,4 prosent foran Cherin Myklebust på Chardon (e. Alfas Arnt/Flyinge) som endte på 73,4 prosent. Mette Lis Albretsen på D’Olympia (e. D`Olympic/Rubinstein) og Ina Ølstørn på Boncai (e. Bocelli/Midt-West Ibi-Light) kvalifiserte seg også til Linnesvollen med henholdsvis 72,8 og 70,8 prosent.

6-åringer
Kun en ekvipasje stilte i 6-årsklassen på Stall Gøtesen, men til gjengjeld holdt det til et resultat på 74,2 prosent for Øivind I. Ødemotland og My Companion (e. Crelido/Blue Alert xx).

Finaleprogram
Torsdag var det duket for de samme 5-åringene i FEIs finaleprogram. Her ble plasseringene litt annerledes. Cherin Myklebost og Chardon vant med 73,8 prosent foran Mette Lis Albretsen og D’Olympia. Trine A. Gatto og Rubicell og Ina Ølstørn på Boncai måtte ta til takke med 69,6 og 69,4 prosent.

1 Trackback / Pingback

  1. Sir Cisco 1. plass dressur med 80% | RR Reierstad Ridehest

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*