Hoppekåring hos Stutteri-ML

Sir Cisco ble kåret i Mecklenburgforbundet i 2009. (Foto: Hilde Haugsrud)
Royal Olymp er også kåret i Mecklenburg. Sir Cisco og han står stasjonert hos Bråten Gård denne sesongen.

I fjor ble det arrangert en privat dansk varmblods hoppekåring her i Norge og nå vil Mecklenburgforbundet gjøre det samme. Stutteri-ML ved Cato og Lillian Strand arrangerer kåringen i samarbeid med Bråten Gård ved Nina Karstensen.

Både Sir Cisco og Royal Olymp som er eid av Stutteri-ML, og stasjonert på Bråten Gård denne sesongen, er kåret i Mecklenburg som er et avlsforbund for varmblods ridehest i Tyskland. Med bakgrunn i dette kan avkom etter begge hingstene registreres i denne Varmblodsstamboken 2010.

Datoen for arrangementet er nå satt til 20. juli. Føllene tegnes inn i registreringspapirene og merkes med chip. Det tas også DNA-prøve. Hopper som ikke er stambokført i Mecklenburg skal vises eksteriørt og mønstres i skritt og trav for hånd. Føllene skal vises løse i trav og galopp uten grime. Alle hestene skal være flettet og mønstrer skal bære mørk genser og lyse bukser. Hoppene vises i hodelag.

Påmelding må skje innen 20. juni. Mer informasjon om påmelding og arrangementet kan du finne her. Spørsmål kan rettes til Lillian Strand på tlf. nr. 92 21 66 40 eller l-str@online.no. Stutteri-ML holder til  Åsvangveien 417, 2332 Åsvang (Hedmark).

Be the first to comment

Legg inn en kommentar