Nytt fra Danmark

Dette innlegget ble publisert 11. mai 2010 og innholdet kan være utdatert.
Rockefeller e. Rohdiamant/Grundstein II

Hingsten Rockefeller er fullbooket for sesongen og Isabel Bache flytter fra Tyskland til Danmark.

Den danske hingstestasjonen Blue Hors kan melde at den fem år gamle hingsten Blue Hors Rockefeller (e. Rohdiamant/Grundstein II) er fullbooket for denne sesongen. For et par år siden ble hingsten utsatt for et uhell og brakk hovbeinet, noe som har ført til at den ikke har kunnet gjennomføre hingstekåringen på lik linje med andre hingster.

Allikevel slapp kåringsnemda i Dansk Varmblod hingsten igjennom i år, og ga den tre års bedekningstillatelse, til tross for at den ikke ble vist under rytter. Hingsten fikk som følge av dette en kvote på maksimum 50 hopper i året. Denne kvoten er nå fylt, og hingsten får ikke ta i mot flere hopper i år. Blue Hors Rockefeller er forøvrig helbror med hingsten Blue Hors Romanov.

Norsk berider til Katrinelund
Samtidig melder en annen dansk hingstestasjon, nemlig Katrinelund, at de har skaffet seg ny sjefsberider. Den nyansatte er ingen ringere enn norske Isabel Bache, som har vært basert hos topprytteren Holga Finken i Tyskland de siste årene.

Isabel Bache var blant annet eneste norske deltager i Unghest-VM i fjor, hvor hun red hingsten Bergerac under tysk flagg. Isabel er også kjent for å ri den norskkårede hingsten De Noir (e. De Niro/Matcho x). Hun flytter til Katrinelund i september.

Kilde: Ridehesten.com

Isabel Bache og De Noir

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*