Mr. Gold G tok seieren

Dette innlegget ble publisert 15. mai 2010 og innholdet kan være utdatert.

Mr. Gold G etter Milan/Lobster, her under finalen av Stall-Ks 4-årscup i fjor.

Den norskkårede hingsten vant 5-årsklassen på Ellingsrud lørdag.

Ni ekvipasjer stilte til start i FEIs innledende program for 5-åringer. Åtte kvalifiserte seg direkte til finalen på Linnesvollen den siste helgen i august.

Med 78,4 % tok Louise Almlund Løkken og Mr. Gold G (e. Milan/Lobster) en hårfin seier i klassen foran Line Moen og norskfødte Heiberg’s Roma (e. BH Romanov/Zuidhorn/Ballyvie xx) på 78 %. Hoppen, som også er oppdrettet av Line Moen, snek seg foran ekvipasjen på tredjeplass. Her kom fjorårets vinner av JJ Horses’ 4-årschampionatet, Maren Lang-Ree på svenske Systole (e Negro/Davignon I), med et resultat på 77,8 %.

Trude Hestengen og den norskfødte og kårede hingsten Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) tok fjerdeplassen med 76,6 %. Grethe C. Bergstrøm på Rosengraf (e. Rosentanz/Bajazzo xx), Bente Myrvold på Blixzdon (e. Bocelli/Bourbon), Louise A. Løkken på Katholm’s Minot (e. Milan/Mago xx) samt Margrethe Janbu på Højersmindes Rositta (e. BH Romanov/BH Don Schufro) kvalifiserte seg også direkte til NBT-finalen.

Dommere i 5-årsklassen var Mette Ono Njøten og Maja Farup.

6-årsklassen
Blant de tre 6-åringene gikk to videre til finalen. Vant gjorde Mette Ono Njøten på svenskfødte Batistini (e. Bocelli/Parant) med et resultat på 73,6 %. Hun ble etterfulgt av Anne Christine Ingebrigtsen på norskoppdrettede Winzerarcus (e. Alfas Arnt/Donnerschlag), som akkurat klarte kvalifiseringskravet 67 %. Dommere i denne klassen var Dag Smith-Meyer og Maja Farup.

Søndag er det klart for FEIs finaleprogrammer og Stall-Ks 4-årscup.

Batistini og Mette Ono Njøten ble nummer tre i Stall Ks 4-årscup i 2008.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*