Tobajo Pik Disney solgt

Dette innlegget ble publisert 24. mars 2010 og innholdet kan være utdatert.

Men den norskkårede hingsten forblir på norske hender.

Den fem år gamle hingsten etter Tobajo Picez/Walt Disney  er nå solgt fra Connie Mjølnerud og Ann-Cathrin Ottoson til Tove og Trude Hestengen. Tobajo Pik Disney er  oppdrettet av Tormod Bakke Johnsen og ble utnevnt til årets gangartshingst i Norsk Varmblod og oppnådde 2. premie under årets kåring på Brunstad.

Trude Hestengen tok over ridningen og utdannelsen av hingsten etter kåringen i fjor og har siden konkurrert han med gode resultater både i Norge og Danmark.

– Jeg er veldig glad for at vi fikk mulighet til å kjøpe Disney av Connie og Anka, og også veldig takknemlig for at jeg fikk ri deres fantastiske hest, sier Trude som har base i Danmark.

Kommer til Norge
Konkurransemessig er det store målet i år Unghest-VM i Verden i august. Trude forteller at hingsten derfor blir værende i Danmark frem til sommerferien, men at han så vil være tilgjengelig for avl i juli og deler av august.

– Vi skal også ri unghestchampionatet i Danmark samt Breeders i Norge, så det er mulig vi dukker opp på et stevne i Norge på vårparten, mest sannsynlig blir det Ellingsrud i mai.

Ekvipasjen ble nummer fem i Stall-K’s 4-årscup i fjor etter å ha vunnet flere av  kvalifiseringsklassene. De to er også tatt opp i hovedgruppen for unghesttreningene med Thomas D. Larsen.

– Disney er jo min fremtidshest, og jeg gleder meg til mange år sammen med han og hans 1 år gamle helbror som jeg også eier, sier Trude.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*