Clarkes Ferro, Clapton og Zondola Fortura

Dette innlegget ble publisert 23. februar 2010 og innholdet kan være utdatert.

Tirsdag ettermiddag møttes de unge spranghestene igjen til andre kvalifiseringsrunde.

Det var  nok en gang Clarkes Ferro under rytter Dag Ove Kingsrød som seiret, men i dag delte han førsteplassen med Clapton ridd av Søren  Hedegaard.

Clapton etter Clinton/Triumph fikk i dag karakterene 8 for kapasitet, 7 for ridbarhet og hele 9 for teknikk og endte dermed på 8 totalt. Det gjorde også Clarkes Ferro etter Creevagh Ferro som fikk 9 for kapasitet, 7 for ridbarhet og 8 for teknikk.

Mens Captain Hook etter Cassini I/Contender som tok en delt seier i går i dag ble henvist til tredjeplassen sammen med Chewbacca, en vallak etter Crelido/Carano, ridd av Benedicte Serigstad Endresen. Begge ekvipasjer oppnådde 7.8 totalt. Kårede Captain Hook fikk i dag 8 for kapasitet, 7 for ridbarhet og 8.5 for teknikk, mens Chewbacca fikk karakterene 8 – 8 -7.5.

Zondola Fortuna
I seksårsklassen gikk seieren i dag til Morten Djupvik med Zondola Fortuna. Ekvipasjen ble nummer to i gårsdagens kvalifisering. Hoppen etter Quasimodo Z fikk i dag 8 både for kapasitet, ridbarhet og teknikk.

Andreplassen delte Orlanda T ridd av Iselin Håhjem Gjendemsjø og Toulouse B ridd av Silje Næsheim som begge fikk 7.7 totalt.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*