Spennende HM

Dorthe S. Fallet og Celine VI under Norsk Breeders Trophy tidligere i år.
De unge spranghestene var i aksjon under Hallmesterskapet for 5- og 6-års i Arendal i helgen.

Lise Wallentinsen og den kårede Cointreau (e. Contendro) tok bronse i Hallmesterskapet for 6-åringer.Av totalt 23 startende var ti hester feilfrie etter to innledende avdelinger for 5-åringene, mens åtte fortsatt stod med null feil etter finaleomgangen.
Halvparten av disse gikk feilfritt i omhoppingen, og Dorthe Sevaldsen Fallet på den tyske Mecklenburger-hoppa Celine VI (e. Cellestial) suste inn til beste tid. Nummer to i klassen ble Stein Endresen og Cabachon (e. Casall) som også ble nummer ni i Unghest-VM på Zangersheide i september. Bronsen gikk til Emil Flam på rumenske E.Z. Rider (e. Quite Hopeful).

Beste norskfødte i klassen ble RR Landdorne (e. Solos Landtinus) på en hederlig 7. plass, ridd av Inger Cathrine Bugge.

21 ekvipasjer stilte til start i Hallmesterskapet for 6-åringer. Sju var feilfrie etter to runder, mens kun fire gikk null også i finalerunden og kom til omhoppingen. Her red Morten Holm inn til en soleklar seier på den danske vallaken Question (e. Quatro) foran Nina Braaten og DWB-hoppa  Calina (e. Cardino). På tredjeplass endte Lise Wallentinsen og den kårede hingsten Cointreau (e. Contendro).

Beste norskfødte 6-åring ble hoppa Remedy (e. CC Ladiesdream), som endte på en sterk 5. plass med sin rytter Merete Rød.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar