Første forbesiktigelse overstått

Blue Hors Don Romantic fikk med sønner fra Vallensbæk.  I Herning i fjor ble hans sønn Klephab's Don Nido kåret og solgt på den på følgende auksjonen for 1 million danske kroner.Syv hingster gikk videre under Dansk Varmblods forbesiktigelse på Vallensbæk Ridesenter i helgen.

Norskeoppdrettede Solbakkens Commander var ikke en av dem. Den to år gamle hingsten etter Aurelio/Chirac er oppdrettet av Nina Paulsen og var den eneste norske hesten som stilte på Vallensbæk, de andre skal forsøke seg på Vilhelmsborg til helgen.

Det var 27 hingster påmeldt til denne første forbesiktigelsen og av disse ble altså 7 invitert til Herning. 5 foredlerhingster, med enten fullblods mor eller far, forsøkte seg også, men ingen av disse ble invitert videre.

Disse får prøve seg i Herning:

15. Søbækgårds Bowie e. Blue Hors Don Romantic/Akzent II/Freiherr
16. Gullhøjs Don Giovanni e. Blue Hors Don Romantic/Adenauer/Schwadroneur
22. Louis XIV e. Loudini/Donnerhall/Rasant
23. Dyrslunds Lexus e. Louvre S/Come Back II/Mago xx
24. Druebrogaard´s Quite Nice e. Quite Easy/Come Back II/Leonardo II
25. Rossini e. Blue Hors Romanov/Midt-West Ibi-Light /Aleksander
27. Lillevangs Rush e. Blue Hors Rush Hour/Akinos/Alibi

I alt er 203 hingster meldt til årets forbesiktigelser. Fredag til søndag skal resten vises på Vilhelmsborg.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar