Disse vant sprangchampionatene

Architecht e. Argentinus/Cortez vant femårschampionatet.De svenske sprangchampionatene ble avholdt på Flyinge i helgen.

Beste seksåring ble Callahan VDL 1131 etter at de 46 finalehestene hadde hoppet rundt. Den kårede hingsten etter Contendro/For Pleasure ris av Jens Fredricksson.

Nummer to ble Casper e. Couleur Rubin/Escudo II ridd av Nathalie Adelborg fulgt av Lina Sjögren på Maya. Hoppa etter Cardento/Turban Rose fikk med seg fire feil i finalen. Men det holdt allikevel til seier i svensk breeders. 28 av de seks år gamle hestene var innmeldt i den svenske breedersordningen.

De neste to plassene tok Stina Lillje på to Cardento-avkom. Cozmoz som har Strauss på morssiden tok fjerdeplassen, mens Cisco ble nummer fem.

Femårschampionatet
I femårsfinalen var det Architecht og Niklas Arvidsson som stakk av med seieren. Etter tre nullrunder og med tiden 32,8 i finalen var seieren sikret for Argentinus-sønnen. Ekvipasjen tok dermed også med seg seieren i svenske breeders.

Andreplassen gikk til en annen breedersdeltaker. Den svenske varmbloden Zeke etter Camiell/Flamingo Z ris av Josefin Hansen. Rett bak kom Cardento-sønnen Unic SH med Stefan Sjögren i salen.

Contant Q
Blant 4-åringene var det Contant Q etter Contendro II/Indoctro som var best i finalen etter å ha blitt nummer tre i den innledende runden. Vinneren fra den innledende runden, No Worries, ble nummer to. No Worries er etter No Limit/Voltaire og ris av finske Piia Pantsu.

Apitamo etter Kojak/Aramis de la Cense ble nummer tre.

Løshopping for treåringene
10 treåringer gikk videre til løshoppingsfinalen. Mon Ami e. Quidam de Revel/Steinbeck tok seieren foran Turmalin e. Tornesch/Landlord.

Du kan se video av alle rittene og løshoppingen på nettet. Det ligger link ved siden av hver hest på resultatlistene.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Bestilling av føll? Beste 6-års i Sverige 2009 har mf. For Pleasure | RR Reierstad Ridehest

Legg inn en kommentar