CC Royal oppover på listen

Norsk Varmblodsvallaken ligger nå som nummer 167 på WBFSH-rankingen for dressurhester.

Ellen Birgitte Farbrots norsk varmblodsvallak har sanket 906 poeng i FEI-konkurranser det siste året og det holder til en delt 167. plass på den endelige rankeringen i år. Listen regnes ut på bakgrunn av oppsamlede poeng fra 01.10.2008 til og med 30.09.2009.

  • Se hele listen

CC Royal er etter Paridor/Garcon og er oppdrettet av Stall CC ved Claus Clausen. I juni i år ble han norgesmester for tredje gang med sin eier og rytter Ellen Birgitte Farbrot. De hadde sin World Cup debut under verdenscup-stevnet i Odense i fjor høst. Ekvipasjen ble dessuten nummer tre i küren under Oslo Horse Show i år.

Selve rankingen oppdateres hvert kvartal før den endelige listen for konkurranseåret publiseres i oktober hvert år.

Lengre ned på listen finner vi en annen norskoppdrettet hest. Oma’s Little Big entrer listen på en 587. plass med 57 poeng. Vallaken etter Lemond ris av Vera Galtung.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar