Seier til Con Air og Quaid 2

Dette innlegget ble publisert 6. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

Rene Tebbel og Con Air (foto: faksimile www.clipmyhorse.org).Men det var Catoki-sønnen som overbeviste dommerne i 6-åringenes finale i det tyske Bundeschampionatet.

Med rekordhøye 9,6 i kvalifiseringen og 9,5 av 10 i finalen tok Catoki (e. Carrico/Capitol II) dommerne med storm. I omhoppingen søndag måtte imidlertid en bom i bakken, og hingsten endte på 10. plass. Con Air (e. Contendro I x Lancer III) vant etter en forrykende omhopping med Rene Tebbel. Av dommerne fikk Oldenburger-hingsten 8.5 i grunnomgangen. På andreplass kom Johannes Ehning med Appearance 2 som også lå som nummer to etter grunnomgangen med karakteren 9,2.

Svenske Henrik von Eckermann tok tredjeplassen med hannoveranerhingsten Echt Stark (e. Escudo I x Grand Ferdinand). Denne ekvipasjen fikk 8,4 i finalens grunnomgang.

I 5-åringenes finale var det Johannes Ehning som knep 1. plassen med Quaid 2 (e. Quidam’s Rubin/Voltaire). Med karakterene 8,90 i første omgang og 9 i andre ble sluttsummen 17,90 – kun 0,10 poeng foran Frederik Knorren og Shaitaan OSF (e. Stolzenberg/For Future). Philipp Weishaput og Urmel 86 (e. Casario II/Coriall) ble nummer tre med 17,60.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*