Hingsten alle snakker om

Dette innlegget ble publisert 7. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

Moorlands Totilas er i en alder av kun 9 år allerede en legende.

Gribaldi-sønnen er på alles lepper etter at han i sommer har satt rekord etter rekord på dressurbanen. Han ble for alvor lagt merke til etter at han under sin rytter Edward Gal var mindre enn 1 prosent unna å bryte 90 prosents grensen for sitt kürprogram under det internasjonale stevnet på Hickstead i juli.

En måned senere var han tilbake på engelsk jord og slo sin egen rekord under EM i Windsor. Med 90,75 prosent skrev han seg for alvor inn i historiebøkene og sikret gullmedaljen foran Adelinde Cornelissen og Parzival. Dermed ble hingsten stående med ett gull, ett sølv og gull for lag etter årets EM.

KWPN hvor hingsten etter Gribaldi/Glendale er registrert nølte ikke med å anerkjenne hingstens prestasjoner og allerede før lørdagens kür annonserte de at hingsten var godkjent for avl.

Her ser du küren fra Windsor:

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*