Bergerac nummer 11

Isabell Bache og Bergerac under Unghest-VM i år. Isabell Bache og Bergerac ble nummer 11 i trøstefinalen for de 5 år gamle hestene i det tyske Bundeschampionatet.

Bergerac er en hingst etter Belissimo M/De Niro og ble kåret i Norsk Varmblod på Brunstad i januar i år. Han var allerede kåret i Hannoveranerforbundet og i august i fjor nr. 3 i Hannoveranerforbundets Riding Horse Championship for 4-årige hingster.

Han er oppdrettet av F. og N. Pistner i Tyskland og har tyske eiere. Han var denne sesongen i kolleksjonen til JJ Horses.

Kvalifiseringen for femåringene gikk på torsdag. Klassen hadde 69 startende og Bache og Bergerac endte på en delt 18. plass etter å ha fått totalkarakteren 7,40.

Dommerne ga 7,5 for trav, 7,5 for skritt, 7,5 for galopp, 7 for ridbarhet og 7,5 for generelt inntrykk.

Da kun de 15 beste gikk videre til selve finalen ble det trøstefinale på de to hvor de tilslutt endte på en 11. plass. Bergerac fikk fredag totalt 7,7 etter å ha oppnådd delkarakterene 7,5 – 8 – 7,5 – 8 – 8.

Isabell Bache og Bergerac representerte i år Tyskland i Unghest-VM. Dermed var hun den eneste norske rytteren på dressurbanen i Verden etter å ha prestert på et høyt nok nivå til å bli tatt ut i den tyske troppen. Også der ble det trøstefinale og tilslutt en 9. plass.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar