Drama til siste slutt

Dette innlegget ble publisert 31. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Lars Rasmussen og Cassano (e. Cardento/Bellini) rørte ikke en bom under hele stevnet.

Vinner av 5-års Norsk Breeders Trophy for sprang, Lars Rasmussen og Cassano.

Ingenting var avgjort i 5-årsklassen i Norsk Breeders før omhoppingen var gjennomført på finaledagen.

I tredje og siste avdeling av Norsk Breeders Trophy i sprang for 5-åringer var det Emil Flam som vant. Etter en grunnomgang hvor tre ryttere red feilfritt, sikret han seieren på E.Z. Rider (e. Quite Hopeful/Barnaul) drøyt tre og et halvt sekund før nummer to. Men med til sammen 8 feil fra de to to foregående avdelingene var det ikke mulig å kapre sammenlagtseieren.

Den tok Lars Rasmussen på Cassano. Ekvipasjen rørte ikke én bom under hele stevnet og kunne innkassere seieren etter en omhopping som sikret ham 2. plass i klassen. Den svenskfødte vallaken etter Cardento og Bellini er eid av Kristin Gamlemshaug Andresen.

Jan Auen Hafskjold og Anita Sande ble nummer 2 og 3 sammenlagt.
RR Lord of Rings ble beste norskfødte på en 7. plass.Også en annen ekvipasje var feilfri før siste omhopping. Men da måtte til gjengjeld tre bommer i bakken for Jan Auen Hafskjold Cadis Z (Coriano Z/Reve D’elle), en vallak fra Zangersheide. Ekvipasjen endte dermed på en 2. plass i sammendraget. Anita Sande og oldenburgeren Ricardo (e .Concreto/Carte d’Or) ble nummer tre i Norsk Breeders Trophy etter å ha pådratt seg ett riv i grunnomgangen på finaledagen.

Kun to norskfødte stilte til start i denne klassen. Best sammenlagt ble RR Lord of Rings som pådro seg 9 feil i løpet av de tre dagene. Det holdt til en 7. plass av 14 startende. Den norskfødte hingsten er etter Lord Caletto/Royal II og er oppdrettet og eies av Unn Marit Reierstad. Han ris av Inger Cathrine Bugge fra Jarlsberg Rideklubb.

2 Trackbacks / Pingbacks

1. Espemarken LT » Blog Archive » Cassano vann Norska Breeders Cup för 5-åringar!