Sarkozy seiret

Hannoveranerforbundet arrangerte også championat for 4 år gamle hingster i Verden forrige helg.

Sarkozy, en hingst etter Sandro Hit/Weltmeyer, vant både kvalifiseringen og finalen.

Hingstene ble vist tre og tre i ringen og fikk så 6 karakterer av de tre dommerne. I tillegg til karakterer for de tre gangartene ble det gitt karakter for hestens utdannelsesnivå i henhold til treningsskalaen, type og kvalitet i tillegg til en samlekarakter for hestens temperament og harmoni i fremstillingen.

Sarkozy ble belønnet med 9 for trav og skritt, 9,5 for galoppen og 9 for de tre øvrige. Hingsten ble vist av Eva Møller og tilhører Paul Schockemöhle.

Nummer to ble Riccidoff, en Riccione-sønn med Don Davidoff på morssiden. Han fikk en total på 8,55 etter å ha oppnådd 9 for temperament og harmoni og 8,5 for resten. Tredjeplassen tok Ricky 179, en hingst etter Rubin Royal/Weltmeyer.

Se bilder av de åtte finalistene:

Be the first to comment

Legg inn en kommentar