Rødt, hvitt og blått

Keramiek (e. Goodtimes/Pretendent Keur) fikk 1. premie.To eldre hopper fikk tildelt 1. premie på Tune.

Kat. nr. 36 Keramiek (e. Goodtimes/Pretendent Keur) og kat. nr. 38 Mon Amour (e. Mon Ami/Grandis) ble vist fram sammen med føll lørdag. Kat. nr. 40 Bill’s Belize (e. Billings xx/Allegro) skulle typegodkjennes og avla rideprøve på søndag sammen med kat. nr. 77 Qui Dame De Jolie (e. Quite Easy/Damiro).

Keramiek er en 17 år gammel KWPN-hoppe som har hatt føll etter Åtoftens Wallit, Deemster og i år N.Y. Salsa Hit etter hingsten Sandro Hit. Dommerne kommenterte at hoppa var feminin og hadde en god galopp. Hun fikk 8 -8 – 7 -7 – 7,5 – 8  og 8, og eier Edia Ydersbond kunne ta imot en 1. premie.

Mon Amour er blitt 15 år, og har i år fått sitt niende føll, Thorsø Rolls Royce (e. Blue Hors Rush Hour). Lauries Crusador-sønnen Thorsøs Ludwig ble bl.a. kåret i Norsk Varmblod i år. Hennes første føll, Thorsøs Ravel (e. Robin DVH 567) ble også premiehingst i Herning i 2001. Dommerne mente at hoppen var harmonisk av god type og med gode rammer. Med karakterene 8,5 – 8,5 – 7,5 – 8 -8 -8 og 8,5 ble det 1.premie og seiersdekken til Lise og Gustav Thorsø Mohr sin hoppe.

Mon Amour (e. Mon Ami/Grandis) fikk 8,5 i helhet.

16 år gamle Bills Belize er oppdrettet av Trine Lise Greni og eies nå av Elen Tveter. Hun ble lørdag eksteriørdømt til 8 – 7,5 – 7,5 – 8 – 7 – 7,5 og 8. Under søndagens rideprøve ga fremmedrytter Ellen Brunes henne 7 i skritt, 6,5 i trav, 6,5 i galopp og 7 i ridbarhet, og hoppa ble typegodkjent.

Bjørn Johansens Qui Dame De Jolie er en 8 år gammel hoppe. Eksteriørmessig oppnådde hun 8 – 7,5 – 7,5 – 7 -7 -7 og 7,5. Ellen Brunes gav henne karakterene 7 – 8 – 7,5 og 8,5 og resultatet ble dermed en 2. premie.

Bills Belize (e. Billings xx/Allegro) oppnådde typegodkjenning.Qui Dame De Jolie ble vist av Øivind Instefjord Ødemotland. Hoppa fikk 2. premie.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar