Følg med i Verden

Dette innlegget ble publisert 6. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Selv om du ikke har lagt sommerferien til Verden og Unghest-VM betyr ikke det at du trenger å gå glipp av moroa.

Hannoveranerforbundet kjører nemlig live streaming fra hovedarenaen. I morgen fra klokken 8.00 kan du se seksåringene gå sin kvalifiseringsklasse. 36 hester skal til start og første ekvipasje ut er tyske Nicole Casper og Birkhofs Denario, en hingst etter Denaro/Fair Play.

Så i morgen ettermiddag er det trøstefinale for femåringene. De 12 beste fra kvalifiseringsklassen har gått videre til finalen på lørdag, mens de resterende skal kjempe det ut seg i mellom fra klokken 15.00 i morgen.

3 Comments

  1. Spennende å følge med fra siden deres. Men var det ikke en norsk jente som ble tatt ut til 5-års vm? Noen nyheter om hvordan det har gått med henne der nede?

  2. Camilla Erlandsen og Hølmkjærs Athos ble tatt ut til å representere Norge i 5-års klassen, men kom dessverre ikke til start. Norsk Varmblod opplyser at hesten måtte ha et treningsavbrekk grunnet skade og derfor ikke ble klar i tide.

    Mvh Hilde

  3. Hvorfor var det bare en Norsk hest som var tatt ut?Det er jo mange som sikkert ønsker å prøve seg og ikke minst få erfaring og inspirasjon for vidre satsning i sporten. Har ikke de som steller med dette noen erfaring åkompetanse på hvordan dette bør gjøres??Jeg synes at det er synd at de som ønsker å har mulighet ikke får prøvd seg.

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*