2-årshingstene overbeviste

Daidalos er fra den første årgangen til Stall-Ks Dynamit.
Daidalos er fra den første årgangen til Stall-Ks Dynamit.

Alle fikk mer enn 8 i helhet og jevnt over gode karakterer. Klassens beste ble Daidalos, Anne Solbergs hingst etter Stall-Ks Dynamit og hennes hoppe Mille Møgelvang.

Mille Møgelvang er etter Michellino og har allerede produsert avkom som har bemerket seg.

Vallaken Tribiani e. Solos Landtinus ble solgt til Blue Hors Stutteri i fjor høst og deltok også i det danske 4-års championatet hvor han ble plassert blant de ti beste.

Mens hoppa Dea Fellin e. Blue Hors Don Romantic ble beste 2-års hoppe under eliteskuet i fjor.

Vivelstads Real Dynamite er etter Stall-Ks Dynamit/Resident.
Vivelstads Real Dynamite er etter Stall-Ks Dynamit/Resident.

Og Daidalos ser ut til å leve opp til forventningene fra sine halvsøsken. Dommerne ga 8,5 for type, 8,5 for kropp, 7,5 for ben, 7,5 for skritt, 8,5 for trav, 8 for galopp og 8,5 i helhet. Dommerne beskrev han som en passe stor, velutviklet hest av meget god type.

Også Cannabis fikk 8,5 i helhet. Hingsten er etter KWPN-hingsten Johnson med Asterix som morfar. Han er oppdrettet av Mary Best Granly og eies av henne sammen med familien Ballestad-Mender. Han fikk karakterene 8,5 for type, 8,5 for kropp, 8 for ben, 7,5 for skritt, 8 for trav og 9 for galopp.

Mette Hansson stilte også ut sin unghingst etter Stall-Ks Dynamit. Vivelstads Real Dynamite fikk 8 for type, 8 for kropp, 8 for ben, 7,5 for skritt, 9 for trav, 8 for galopp og dermed 8 i helhet.

Sprangbetont
Det var også en hingst av sprangbetont avstamning som hadde tatt veien til Stall-K. Julian D er etter Diaz 68RH/Almento Z og oppdrettet av Line Eskevik. Han fikk 7 i helhet.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar