Flere til finalen

Det ble flere direkte kvalifiserte til Breedersfinalene i dressur på Starum i helgen.

Under landsstevnet på Starum var det kvalifiseringsklasser til breedersfinalene både lørdag og søndag.

Blant femåringene var det ni til start i lørdagens klasse, hvorpå 4 kvalifiserte seg direkte, mens ytterligere tre fikk over 65 prosent. Med to resultater på over 65 prosent er en også kvalifisert til finalen.

Klassen ble vunnet av Mette Galligani og Smedegaards Clarissa, en DV-hoppe etter Crelido. Ekvipasjen oppnådde hele 80,40 prosent fra dommere Torunn Kvævelsrud og Ulla Brita Mejling. Nummer to ble Anne Cathrine Sellæg og Qallwesto e. Qalle med 73,20 prosent, fulgt av Tonje Eikrem og Stall-Ks Doncaster med 68,00 og Kari-Anette Stuve og Zaranjo med 67,00 prosent.

Søndag ble det litt omrokeringer i toppen. Anne Cathrine Sellæg og Qallwesto tok seieren med et resultat på 76,00 prosent foran Siri Anne Spilde Flagtvedt og JJ Dolce Vita som oppnådde 69,20 prosent. Lørdagens vinner, Mette Galligani og Smedegaards Clarissa endte på en tredjeplass med 68,60 prosent.

Få seksåringer
I seksårsklassene var det kun tre ekvipasjer til start begge dagene. Grete Bergstrøm og Zinober Prada e. Zardin Firfod vant begge klassene, lørdag med 79,4 prosent og søndag med 74,00 prosent. Og rekkefølgen på de andre to ble også lik både lørdag og søndag.

Anita Johanne Simonsen og Capella e. Crelido ble nummer to. Lørdag oppnådde de 71,60 prosent og er dermed direkte kvalifiserte til finalen i Drammen den siste helgen i august.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar