Dressuren avgjort

Pernilla André Hokfelt og Wladimir O.A. 1138 (Foto: Stuteri Stubbäng)Minna Telde og Hohenstaufen II vant femårschampionatet, mens det ble dansk seier i seksårsfinalen under Falsterbo Horse Show.

Etter å ha vunnet semifinalen på tirsdag tok Telde ikke overraskende også seieren i finalen. Med den kårede hingsten Hohenstaufen II 1160 etter Hohenstein/Langata Express xx oppnådde hun 75,185 prosent.

Nummer to i klassen ble Sandra Sterntorp og Blue Hors Don Romantic-sønnen Greetings som endte med 74,815 prosent, mens Cecilia Kristoffersen og Werder etter Weltregent H/A Jungle Prince tok tredjeplassen.

Minna Telde ble også plassert med sin andre hest Red Make Up. Med denne Master-sønnen fikk hun 71,235 prosent og endte på en delt fjerdeplass med danske Anna Blomgren som red Andreas Helgstrands avlshingst Laetare.

Dansk i seksårsfinalen
Danske Lone Madsen og Heslegårds Rolex tok en knepen seieren foran Pernilla Andrè Hokfelt og den svenske avlshingsten Wladimir O.A. 1138. Madsen fikk tilsammen 70,571 av de tre dommerne, mens Pernilla Andrè Hokfelt endte med 70,00 prosent og dermed måtte nøye seg med annenplassen etter å ha vunnet den innledende runden på onsdag.

Heslegårds Rolex er etter Heslegård’s Rubin/Heslegård’s Louis og er tatt ut til å representere Danmark i Unghest-VM i Verden i begynnelsen av august.

Tredjeplassen tok Michael Søgaard og Dybdalgaards Margerit, en hoppe etter Carano, som gikk til 68,571 prosent.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar