Silje slo til igjen

Silje Ludvigsen og Leonce L tok hjem seieren.Silje Ludvigsen på Leonce L slo til i andre kvalifiseringsrunde i Tobajo Sporthorses 6-årscup.

35 ekvipasjer stilte til start i tidshoppingen med en hinderhøyde på 1,25, hvor hele 18 kvitterte med feilfrie runder. Få av de feilfrie kunne hamle opp med Silje Ludvigsen på vallaken Leonce L e. Leonce/Lansing. Denne ekvipasjen har markert seg sterkt i unghestklassene. Som 5-åring vant de Breeders, og under årets AEG ble det også seier i den innledende 6-årsklassen.

På andreplass kom Jon Fagerås, som i denne klassen red feilfritt på de tre hestene han hadde til start. Den beste plasseringen oppnådde han på hoppa Lady Clarinn (e. Crelido), som han også vant 6-årsfinalen med under årets AEG.

Therese Søhol Henriksen inntok tredjeplassen med Wizzard-HB, mens gårsdagens seierherre, Marc Bettinger, måtte ta til takke med fjerdeplassen i denne klassen i dag.

I morgen avholdes finalene i begge unghestklassene, hvor de 20 beste er kvalifisert.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Silje Ludvigsen vant 6-års finalen | Bråten Gård

Legg inn en kommentar