Midtsommer og NGP

Dette innlegget ble publisert 23. juni 2009 og innholdet kan være utdatert.

Copy koser seg på beitet.Akkurat nå føler jeg at det ikke skjer så mye å skrive om på føllbloggen.

Hopper og føll går ute hele døgnet og nyter det fine sommerværet og selv skal jeg begynne med husmaling i dag.

Begge hoppene er inseminert og på torsdag skal vi drektighetssjekke Buttan.

Alle de 10 hestene på beite har det fint og fungerer veldig bra som flokk og Ment II Be og Three II Time er også på beite igjen.

I helgen har jeg feiret midtsommer hos ei venninne utenfor Stockholm. Jeg kom tilbake hjem på lørdagskvelden og tok meg en tur til Drammen og Norway Grand Prix på søndagen.

Tormod Bakke Johnsens datter Inga startet Tobajo Picez under NGP i helgen. Siden jeg ikke har sett Tobajo Picez siden han var 4 år så var det på tide. Han startet 135 cm på søndagen og gikk en fin runde med 0 feil men de var ikke raske nok til å nå en plassering. Picez har bare blitt enda finere på de fire årene som har gått siden jeg sist så han.

Da var han en unghingst som med et sjenert uttrykk kom inn i ridehuset hos JJ Horses. Jeg ble forelsket i han der og da og den forelskelsen blir bare sterkere.

At han hopper bra vet nok de fleste, men at han i tillegg har gangarter som jeg selv mener er av internasjonal kvalitet – det er det kanskje ikke så mange som vet.

Så hvor denne hesten hadde vært hvis hans eier Tormod hadde vært mer interessert i dressur det må vi nok bare drømme om. Men vil du bedekke med han så kan du jo slutte å drømme og gjøre som jeg har gjort!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*