Ekras Lou Lou best i Sverige

Tonje Reiten og Ekras Lou Lou. (Foto: Stutteri Ekra Gård)Tonje Reiten og Ekras Lou Lou vant CNC**-klassen på Strömsholm i dag.

Etter dressuren og feltritten lå paret først i ledelsen, men så ble det meldt at de hadde pådratt seg 16 tidsfeil og dermed ble forbigått av den svenske junioren Nathalie Blomquist.

Men på sprangbanen i dag var det den norske ekvipasjen som tok siste ord. Med en feilfri runde endte Tonje og Ekras Lou Lou på totalsummen 64,6.

Nathalie Blomquist og Queen of Sea e. Sea Crest/Brave Invader hadde ett riv og tre tidsfeil hvilket gjorde at de datt ned på tredjeplassen. Andreplassen gikk til Christoffer Forsberg og Lefuria e. Leuthen I/Bordeaux.

Ekras Lou Lou er den førstefødte av i alt seks avkom Stutteri Ekra Gård har oppdrettet etter sin elitehingst Laurin og elitehoppe You You xx (e. Billion xx). Turid Hammer og Per Martens har hele tre unge helsøstre til Ekras Lou Lou. Elitehingsten Laurin døde dessverre forrige helg.

Ekras Lou Lou har allerede to NM-titler i feltritt i tillegg til en bronse og har også markert seg på sprangbanen i 1.20 og 1.30-klasser. I fjor debuterte hun også i MB dressur i Sverige.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar