Bettinger igjen

Marc Bettinger var uslåelig i unghestklassene.Marc Bettinger vant torsdag også den første kvalifiseringen i 6-års klassen sponset av Tobajo Sporthorses.

Med hingsten Bal Pare var tyske Bettinger nok en gang raskest rundt omhoppingsbanen med tiden 35,69. Bal Pare er etter Balou du Rouet/Landfriese. Marc Bettinger ligger dermed i ledelsen i begge unghestklassene før andre runde fredag.

Jon Fagerås og Day Trader produserte også en rask runde på 36,41 sekunder og det holdt til andreplassen. Jens Petter Bjørdals hingst er etter Quite Hopeful. Tredjeplassen tok Therese Søhol Henriksen og Wizzard-HB, en vallak etter Sheraton.

På fjerdeplass kom den kårede hingsten Cointreau ridd av Lise Wallentinsen. Cointreau er etter Contendro og ble kåret i Norsk Varmblod i 2007.

Den norskkårede hingsten Cointreau blir ridd av sin eier, Lise Wallentinsen.Jon Fagerås red Day Trader inn til 2. plass i klassen.De øvrige plasserte ble tyske Dirk Schröder og Sir Poldi e. Stakkato/Polydor, danske Jennifer Fogh Pedersen og Celvin 10 e. Cellestial/Fernblick, Lars Rasmussen og Chou-Chou Z e. Chin Chin, Anita Sande og Laroon e. Landgold/Captain og svenske Peter Janson og Wodka.

Fullstendige resultatlister kommer når de foreligger fra arrangør.

Avlshest.no vil komme tilbake med et fyldig bildegalleri av alle ekvipasjene på et senere tidspunkt.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Silje Ludvigsen fra Norge vant 6-års finalen | Bråten Gård

Legg inn en kommentar