Stein viser Crelido og Cabachon

Crelido og Stein Endresen, her i Herning tidligere i år. Tirsdag er det hingstevisning og clinic på Hästak i søndre Småland i Sverige.

Hästak har selv hingstene Dirco Hästak, Cortus og Cuper, samt ponnihingsten Top Nordpol. Men til hingstevisningen kommer også representanter fra Hästaks danske samarbeidspartnere Katrinelund og Cajus.

Ridehesten.com melder i dag at Stein Endresen vil vise frem de to hingstene Crelido og Cabachon for svenskene. Den nå 13 år gamle elitehingsten Crelido var tidligere i år å se under Norsk Varmblods hingstekåring hvor han oppnådde kåring i NV. Cabachon var også i aksjon på Brunstad i januar og vant Walbers 5-årschampionat.

Crelido DVH 752  e. Calido/Raimondo var i fjor den 13. mest brukte hingsten i Danmark med 89 bedekninger i Dansk Varmblod og 22 i andre forbund. 4 av disse var i Norsk Varmblod.

På Hästak vil det bli clinic for både sprang- og dressurentusiaster.Victoria Almgren vil stå for sprangdelen hvor Cabachon og Crelido vil ta del, mens Per Skjærbæk vil ta dressurdelen med hjelp fra Lotte Skjærbæk og den velkjente Blue Hors Romanov-sønnen Skovens Rafael. Weltjunge, en annen Katrinelund-kjenning, vil også bli vist.

Det er nå så absolutt tiden for hingstevisninger og på søndag ble det gjennomført åpent hus flere steder i Danmark, blant annet på Katrinelund.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar